Kuidas kustutada arvutiga sünkroonitud iPhone'i fotosid?

Kuidas kustutada iPhone'ist fotosid, mis on arvutiga sünkroonitud? Vaata järgi.

Erinevatel põhjustel leiame end alati vajadusest sünkroonida oma fotosid erinevate platvormide ja arvutitega. Fotode sünkroonimine on utiliit, mida me tavaliselt kasutame, olgu selleks siis meie kõige väärtuslikumate hetkede varukoopia või lihtsalt sellepärast, et tahame neid oma arvutis näidata.

Nüüd, pärast nende fotode sünkroonimist, võib-olla peame need igal ajal kustutama, kas seetõttu, et oleme need mujale salvestanud või kuna need on juba väga vanad ja võtavad ruumi.

Kui olete kunagi sellises olukorras olnud, kuid ei tea ikka veel õiget meetodit arvutiga sünkroonitud fotode kustutamiseks iPhone'ist , on meil teile täielik õpetus, et saaksite õppida, kuidas seda teha praktiliste ja lihtsate sammudega.

Kuidas saame arvutiga sünkroonitud iPhone'i fotosid kustutada?

Peame tunnistama, et teie iPhone'ist arvutiga sünkroonitud fotode kustutamiseks on mitu võimalust . Nende hulka kuuluvad allpool näidatud meetodid:

Kustutage mitu iPhone'i fotot arvutist Copytrans Photo abil

Kindlasti olete juba märganud, et fotode kustutamine iPhone'is võib olla tüütu ja keeruline ülesanne, veelgi enam, kui meie seadme ekraan on väike ja meil on kustutamiseks palju fotosid. Kuid kõige selle jaoks on alternatiiv ja see on rakendus CopyTrans Photo.

Selle abil saame isegi iTunes'is loodud albumeid kustutada, fotorullid minutitega kustutada ja muidugi iPhone'ist arvutiga sünkroonitud fotosid kustutada ilma paljude sammudeta. Selleks järgige neid juhiseid:

Allalaadimise ja installimise protsess

CopyTrans Photo allalaadimiseks ja installimiseks peate järgima neid juhiseid.

  • Kõigepealt minge Apple Store'i ja otsige rakendus üles, seejärel klõpsake "installi" valikul, see peaks olema arvutisse installitud.
  • Seejärel käivitage programm ja ühendage see oma iPhone'i salvestusruumiga. Sel juhul märkate, et kuvatakse vasakpoolne paneel.

Valmis, installitakse ja sünkroonitakse ka rakendus CopyTrans Photo.

Fotode kustutamise sammud

IPhone'i ja Mac-arvuti vahel sünkroonitud fotode kustutamise alustamiseks toimige järgmiselt.

  • Külgpaneelilt saate valida fotod ja videod, mida soovite kustutada.
  • Kui soovite mitut kustutada, võite vajutada klaviatuuri käsku "CTRL" ja seejärel klõpsata igal fotol. Kui soovite kogu albumi kustutada, vajutage lihtsalt "CTRL + A".
  • Seejärel peate lihtsalt paremklõpsama ja valima suvandi "Kustuta".
  • Seejärel peate lihtsalt klõpsama nuppu "Rakenda muudatused".

Ja sel lihtsal viisil saate kustutada arvutiga sünkroonitud iPhone'i fotod.

Kustutage iCloudis fotokogu

Tõepoolest, ülaltoodud rakendus ei saa iCloudi fototeegist leitud fotosid kustutada, kuid on olemas alternatiivne võimalus, mis meile selle võimaluse jätmisel kannab nime CopyTrans Cloudly.

Sellega saate kustutada kõik oma pilve üles laaditud fotod.

Allalaadimisprotsess

CopyTrans Cloudly sünkroonimiseks oma iPhone'i ja iCloudiga peate järgima neid juhiseid.

  • Kõigepealt minge Apple Store'i ja laadige rakendus alla.
  • Seejärel ühendage seade ja sünkroonitud albumid kuvatakse automaatselt liidese vasakus servas.

Nii on rakendus installitud ja ühendatud ning saate oma sünkroonitud fotosid kustutada.

Fotode kustutamise protsess

Fotode kustutamiseks CopyTrans Cloudly abil järgige neid juhiseid.

  • Esmalt logige sisse oma iCloudi kasutajanime ja parooliga, seejärel näete, et teie fototeek laaditakse automaatselt üles.
  • Seejärel peate leidma valiku "tühjenda iCloudi fototeek", sama valiku leiate peamenüüst.
  • Siis peate lihtsalt ootama, kuni protsess lõpeb.

Ja ongi kõik, kogu fototeek on tühi.

Pange tähele

Kui te ei soovi kõiki iCloudist leitud fotosid kustutada, on kõige parem teha arvutisse varukoopia ja seejärel need pilvest kustutada.

Kustutage minu sünkroonitud fotod iPhone'ist arvutisse, kasutades Finderit

See on veel üks võimalus, mille Mac meile annab, mitte ainult fotode sünkroonimiseks arvutiga, vaid ka selleks, et saaksime kõik need sünkroonitud fotod tellimusega iPhone'ist kustutada. Selleks järgige järgmisi juhiseid:

  • Kõigepealt peate avama Finderi akna ja ühendama seadme USB-kaabli abil arvutiga.
  • Seejärel avage seade, kui teil on võti.
  • Kui märkate, et teie iPhone ilmub Finderi akna külgribale, peate oma seadme hiljem valima. Teil võidakse paluda valida seade usaldada.
  • Seejärel minge jaotisse "pildid” sama mis seadme teabe all.
  • Seejärel märkige ruut "kontrollimine" kõrvalfotode sünkroonimine”. Seejärel valige "pildid” või „Maci kaust”. Sel hetkel hakatakse kõiki teie valitud valikuid sünkroonima, alates fotodest ja lõpetades videotega, nagu teile sobib.
  • Siis peate lihtsalt klõpsama nuppu "kohaldama” asub paremas ülanurgas. Sünkroonimine peaks algama automaatselt, valige "sünkroonida".
  • Järgmiseks peate lihtsalt leidma valiku "kustuta fotod” Finderis, mille abil saad valida fotod, mida sa enam näha ei soovi.
  • Pärast kõigi fotode valimist peate lihtsalt vajutama nuppu "kustutadaSel viisil kustutate äsja sünkroonitud fotod.

Ja ongi kõik, sel lihtsal viisil saate Finderi abil arvutiga sünkroonitud fotod iPhone'ist kustutada.

Loodame, et see artikkel oli teile kasulik! Soovi korral jagage oma kogemusi kommentaarides. Teile võib pakkuda huvi ka järgmine: Kuidas salvestada oma iPhone'i ekraani?


Lisa eelistatud allikana Google'is